22jun,16

Verdien 30 euro in 1 uurtje.

OPROEP! Stemmen gezocht voor een uurtje software inleren, hoge beloning!

Heb jij altijd al een keer in een echte studio willen inspreken? Dit is je kans!

Het gaat om een Research & Development project voor een voice recognition systeem. Dit systeem moet van zoveel mogelijk verschillende mensen woorden gaan herkennen. We zoeken mensen uit de Randstad..

Ervaring heb je niet nodig. We zoeken mensen van alle leeftijden. Mensen met ervaring met inspreken en mensen met een buitenlands accent zijn helaas uitgesloten van deelname. Verder is elke stem geschikt.

Even een korte uitleg van wat je gaat doen:

Je zal zo’n 400 uitingen in moeten spreken, de opnames zullen via een telefoon gedaan worden. De telefoon zal de teksten weergeven. Dit zal ongeveer 60 minuten in beslag nemen. Natuurlijk zullen we je hier de nodige uitleg over geven.

Ben je net zo enthousiast geworden voor dit project als dat wij dat zijn? Meld je dan snel bij ons aan via Facebook of per email info@artofsound.nl. Je kan je aanmelden voor de opname periode van 6 t/m 30 juni. Wees er snel bij want er zijn nog maar een paar plekken vrij!bolcadeaukaart

Dit is GEEN commercieel project, vandaar dat je ook een vergoeding krijgt in de vorm van een Bol.com bon ter waarde van 30 euro! De opnamen zullen een laboratorium ingaan, en daar nooit meer uitkomen. Je zult jezelf dus nooit terughoren.

Dus ben je een keer in Nieuwveen of vind je het geen probleem om deze kant op te komen en lijkt het je leuk om mee te helpen met deze opnames? Dan is dit je kans!

Hopelijk zien we je snel bij ons in de studio!

Klik hier om je aan te melden