Oefenruimte huren Alphen, Leiden en Delft

Een oefenruimte huren in Zuid-Holland? Onze twee oefenruimtes zijn uitstekend bereikbaar vanuit Alphen aan den Rijn, Leiden, Delft en omgeving. De beide ruimtes om te oefenen zijn uitstekend geschikt om te repeteren.

oefenruimte huren

 

Twee oefenruimtens van alle gemakken voorzien

Studio Route66 en Studio 87 vormen de twee oefenruimtens, beiden uitstekend geschikt om te oefenen en repeteren. Op zoek naar een ruimte om te oefenen voorzien van alle gemakken? Met 2 enorme banken, 2 airco’s en een complete PA-installatie met 6 monitoren is Studio Route66 dan uitstekend geschikt.

Uiteraard zijn er verschillende versterkers beschikbaar en kun je rekenen op een backline met topmerken zoals:

  • Mesa Boogie
  • SWR
  • Engl
  • Marshall
  • London City


Op die manier zorgen we voor een oefenruimte waar je alles dat je wenst tot je beschikking hebt. De grote ruimte maakt deze locatie uitstekend geschikt voor groepen.

Vooral goedkoop repeteren in een professionele oefenruimte?

Dan is onze Studio 87 waarschijnlijk beter geschikt. De ruimte is groot genoeg voor bands tot 6 personen en biedt alle belangrijke basics om daar uitstekend te kunnen oefenen. Uiteraard is de ruimte voorzien van airco. Bovendien is de akoestiek er wat directer. De oefenruimte is al beschikbaar vanaf €30 voor 3 uur, zodat je het voor de kosten in ieder geval niet hoeft te laten.

Dan is onze Studio 87 wellicht beter geschikt. Ook hier gebruiken we professionele apparatuur. De ruimte is wat kleiner en de akoestiek wat directer, maar dat kan je bijvoorbeeld als singer-songwriter ook uitstekend helpen.

Oefenruimte voor Alphen, Leiden en Delft

Een oefenruimte huren in Alphen aan den Rijn, Leiden, Delft of omgeving? Dankzij de centrale ligging tussen Rotterdam, Amsterdam en Den Haag zijn we bovendien ook vanuit andere plaatsen uitstekend bereikbaar.

Neem contact met ons op voor meer informatie. We vertellen je graag meer over de oefenruimte die je kunt huren of maken meteen een reservering voor je.