CD laten maken in Zuid-Holland

Een CD laten maken in Zuid-Holland door die op te nemen in een professionele studio? We helpen je voordelig een CD op te nemen en kunnen die vervolgens ook voor je persen. Er zijn twee studio’s beschikbaar, afhankelijk van jouw ambitieniveau en je specifieke wensen.

Opname studio art of sound

Cd laten maken bij Art of Sound studio

CD opnemen in professionele studio

Je kunt een CD opnemen in een van onze twee professionele studio’s. Zoek je naar niets minder dan het beste? In Studio Route66 kun je rekenen op de meest hoogwaardige apparatuur van topmerken zoals:

  • Mesa Boogie
  • SWR
  • Engl
  • Marshall
  • London City.

We helpen je het groot aan te pakken, zonder dat dit betekent dat je daar veel kosten voor hoeft te maken. We hebben al 9 jaar lang onze prijzen niet verhoogd, waardoor je nog altijd voordelig je CD kunt laten maken in Zuid-Holland.

Wil je vooral goedkoop een CD laten maken om daar als beginnende muzikant mee aan de slag te kunnen?

Dan is onze Studio 87 wellicht beter geschikt. Ook hier gebruiken we professionele apparatuur. De ruimte is wat kleiner en de akoestiek wat directer, maar dat kan je bijvoorbeeld als singer-songwriter ook uitstekend helpen.

CD laten maken in Alphen, Leiden en Delft

Een CD laten maken in Alphen aan den Rijn, Leiden, Delft of omgeving? Onze studio’s zijn daar uitstekend voor geschikt. Bovendien zijn we het juiste adres om de CD te laten persen, waardoor we je bij het volledige traject kunnen ondersteunen. We hebben jarenlange ervaring met het snel, betrouwbaar en goedkoop persen van CD’s, zodat je daar als muzikant weinig kosten voor hoeft te maken.

Een CD laten maken in Zuid-Holland?  Neem contact met ons op om direct een afspraak te maken of meer informatie over de beide studio’s waarin je terecht kunt!