19okt,15

Kijk eens in onze koopjes hoek

We hebben weer het een en ander in de verkoop staan, waaronder een prachtige Gibson les paul premium uit 2002.


Gibson les paul Premium

Deze wonderschone dame doe ik weg omdat ik er eigenlijk nagenoeg nooit op speel.

Gibson les paul premium

maar het is echt een heerlijke Gibson Les Paul. (ik speel zelf voornamelijk Fender)
En deze schoonheid heeft de zelfde eigenschappen als de perfecte vrouw, niet te zwaar, slanke hals, en oogverblindend mooi met een heldere klank. (vergeleken dan met de gewone standaard les paul die soms wat dof kunnen klinken)

 

Gibson les paul premium

Nagenoeg geen gebruikssporen op de lak, wel hoekje af van het achterste element houder, maar ik heb dacht ik nog een nieuwe hier liggen en zet ik er uiteraard prachtig voor je op dan.

Deze Gitaar mag weg voor 2250 euro

Geen goedkope dame, deze Gibson les paul premium maar dat had de echte kenner natuurlijk al door.
Voor 2250 euromag jij jezelf de gelukkige eigenaar noemen van een echt top model

Klik voor meer info

PRS CE-22 uit '95

Ik heb hier ook nog een PRS CE 22 uit ’95 liggen.

PRS ce-22
Ik ben nou eenmaal mijn studio aan het opruimen (30 gitaren is wel wat veel…) en zo komen er weer juweeltjes van instrumenten de markt op.

Dit keer dus mijn PRS. Foto’s heb ik genomen met mijn Iphone maar ik krijg de kleur er niet goed op. Het neigt naar paars, de mooie strepen zijn wel goed te zien.

PRS CE22

 

Gitaar heeft weinig gebruiktsporen wat voor een gitaar uit 95 dan wel weer redelijk bijzonder is.
Speelt goed, klinkt goed, goede afstelling en altijd goed onderhouden.

Deze Gitaar mag weg voor 1200 euro

Dit is dus niet de SE serie maar de CE serie
Wie oh wie maak ik blij, en ohja, inruilen doe ik niet aan.

Klik voor meer info

Fender Stratocaster Ultra met David Gilmour EMG set uit '91

Dit is een hele bijzondere! Lees even goed onderstaande omschrijving!

Fender strat ultra

DIt is eigenlijk een verbouwde Fender ultra uit 1991, voor de kenners is de Ultra een bekende gitaar, voor de niet kenners: De Fender ultra werd gebouwd van 1990 tm 1998 en was echt de kroon van Fender. (De ultra serie is absoluut een van de beste gitaren die ik ooit in mijn handen heb gehad, ik heb er zelf 5).
Google maar voor meer info over de Fender Strat ultra.

De strat ultra heeft een Ebony hals met normaal gesproken dots erin. Deze heeft de vorige eigenaar laten verbouwen door de bekende PRS birds erin. waarom weet ik niet maar het is wel heel zeldzaam.
De hele slagplaat is vervangen door een sierlijke slagplaat met zilveren bewerkte knoppen en een set EMG elementen van David Gilmour erin (Gitarist van Pink Floyd)

Fender Ultra

Daardoor krijg je echt een behoorlijk wijd scala aan geluiden want de achterste 2 potmeters dienen niet zozeer voor de hoge tonen maar geven een soort van boost in het laag-mid-hoog. Echt kristal helder clean krijg je eruit, maar ook zwaar vervomend lead tonen met toch een behoorlijke clarity erin.

Geen doorsnee gitaar dus en echt 1 voor de gitarist die iets unieks wilt hebben.

Dit unieke juweeltje mag weg voor 1550 euro en dat is mijn bodem prijs. Niet inruilen en geen onzin bieden.

Klik voor meer info

Mesa Boogie Dual Rectifier, zo goed als nieuw met EL-34

Ik heb hier nog een Mesa Boogie duel rectifier staan, die zo nieuw is dat het kaartje er nog steeds aanhangt.

Mesa Boogie dual Rectifier

Ik doe hem weg omdat ik hem eigenlijk niet gebruik (ik heb meerdere versterkers, zodoende)

De versterker is uiteraard nog helemaal goed en heeft het podium zelfs nog nooit gezien. Ik heb er EL34 in laten zetten want die vond ik net ff lekkerder klinken dan de standaard 6L6 buizen. (geloof mij maar, ik ben een Mesa kenner)
Er zit op de achterkant een apparaat van G-lab zodat je met midi de kanalen kunt besturen.
De originele voetcontroller zit er uiteraard ook bij, plus de hoes die erbij wordt geleverd.

Dit beest van een versterker mag weg voor 1950 euro

Tegenwoordig kost de Dual rectifier 3000 euro overal (g-lab midi switcher ik meen 200 euro), Jij mag die van mij plus g-lab systeem meenemen voor 1950. En het is ding is zo weinig bespeeld dat een versterker bij een muziek winkel waarschijnlijk meer is bespeeld.

1950 is een vaste prijs, inruilen doe ik niet aan. (Even voor de duidelijkheid, het gaat alleen om de top en niet ook de speakerkast)

Klik voor meer info