Cd Persen, wij doen het al jarenlang. Snel, betrouwbaar en spotgoedkoop!
goedkoop uw cd persen

Van de opname tot aan de cd persen, wij doen het allemaal om het zo compleet mogelijk voor u te maken. Onze cd persingen zijn van de allerhoogste kwaliteit en worden netjes bij u thuis afgeleverd.

Het juiste adres voor cd persen

Wij leveren grote oplages tegen zeer scherpe prijzen en met de allerhoogste kwaliteit.

Het persen van cd’s bij grotere aantallen is vaak vele malen goedkoper dan branden. Daarbij wordt alles compleet bezorgd zodat de cd’s direct de schappen in kunnen. Tegenwoordig kan je een cd persen voor een bedrag wat vaak zelfs goedkoper is dan branden en moeilijk doen met boekjes laten printen, daarbij worden gebrande cd’s vaak geweigerd in spelers.

Het persen van cd’s en dvd’s is mogelijk in oplages van minimaal 300 stuks, tot het aantal dat u zelf wenst.

Wat verpakkingen betreft kunnen de cd’s geleverd worden in jewelcases, slimcases, cd wallets, dvd-boxen, digipacks, etc. Waar u ook naar op zoek bent, wij leveren het aan u op een snelle en professionele manier.

Onze levertijden bedragen ongeveer 1,5 week per bestelling. Sneller is uiteraard mogelijk, houd dan wel rekening met spoedkosten.

Hieronder kunt u de prijs van uw cd berekenen. Ziet u echter geen calculator dan moet u deze pagina herladen (F5 drukken voor Firefox, CTRL + R voor Google Chrome)

Dit zijn maar enkele voorbeelden, maar iedere type cd kunnen wij voor u maken. Neem contact met ons op voor bijvoorbeeld een dubbele digipack met poster, wij komen dan met een scherpe offerte.

Deze prijzen zijn exclusief Stemra kosten. Voor meer info over Stemra en of het nodig is vindt u hier.

Indien u zich wilt aanmelden bij Stemra maken wij dit kosteloos voor u in orde.

Bestel nu uw cd persing!

Een paar veel gestelde vragen

Ik heb maar 100 cd's nodig, wat nu?

Het probleem bij persen is dat de start kosten gelijk de hoogste zijn. Maar een persing van 500 stuks is kost ongeveer hetzelfde als 200 cd’s laten branden en dan moet u het nog allemaal los inpakken.

Sinds de cd tegenwoordig meer een promotie artikel is en niet meer de hoofd inkomsten bron bij artiesten kan het lonend zijn om van de 500 cd’s er 100 te verkopen. Dan heeft u de kosten van de  cd persen er volledig uit, en de rest gebruikt u dan als (gratis) promo om weg te geven wat natuurlijk weer de naamsbekendheid ten goede komt!

Hoe moet ik alles aanleveren?
Als u besluit uw cd door ons te laten persen dan neemt u contact met ons op, en dan sturen wij u alle richtlijnen plus opmaak slablonen aan, dan weet u precies hoe u het artwork moet aanleveren en waar het aan moet voldoen.

Ook kunnen wij uw audio cd masteren indien dat nog niet is gebeurd en de master cd voorzien van alle juiste codes zoals ISRC. Klik hier voor meer info over masteren.

Waarom is het prijsverschil maar klein tussen 300 en 500 stuks?

Bij een persing zijn de opstart kosten het hoogst. De cd persen zelf kost relatief weinig. Daarom ziet u de prijs sterk dalen bij hogere aantallen. U kunt dat testen door uw berekening hierboven aan te passen naar 1000 stuks. Ons programma laat u gelijk het verschil zien.