Cd opnemen? U heeft de keuze uit  2 prachtige studio’s

cd opnemen in onze studio

U wilt uw cd opnemen? Dan bent u bij ons op het juiste adres!

Als muzikant of artiest wil je natuurlijk dat jouw song of partij zo goed mogelijk in de smaak valt van de kritische luisteraar. Je hebt hard gewerkt in de oefenruimte en nu is het moment eindelijk daar, je gaat de studio in en wilt je cd opnemen! Uiteraard wil je jouw kunstwerk zo goed mogelijk vastgelegd wordt en het liefst ook dat het nog betaalbaar blijft. Daar begrijpen wij alles van!


 

Bij een cd opnemen is de studio van cruciaal belang!

Helaas maken nog veel artiesten de fout door te kiezen voor een hobbyist die op een rokerige zolderkamer een soort van studio runt, simpelweg omdat hij zijn prijs aantrekkelijk laag heeft.

Het probleem van dit soort hobbyisten en kleine studio’s is vaak dat de kennis gewoon niet voldoende is waardoor de opname veel meer uren zal kosten dan daadwerkelijk nodig was.  (Ehhhh, waar zat dat ook alweer? Waarom doet hij het nu niet?!?  Nee nee! geen probleem, komt goed in de mix etc. etc..)

Daarnaast is de kwaliteit van de gebruikte apparatuur ook helaas aan de matige kant (Nee, Zoom is toch echt geen professioneel merk…)


Wij bij de Art of sound studio bedachten de oplossing!

Wij hebben 2 top studio’s gebouwd met een geweldige akoestiek, goede apparatuur en gerund door echte doorgewinterde producers die zelfs de dochter van Ozzie Osborne (Kelly Osborne) nog goed zouden kunnen laten klinken (Ok we overdrijven nu 😉 ) en gewoon betaalbaar!

Al 9 jaar lang hebben wij onze prijzen niet aangepast!

En zijn wij vaak maar enkele euro’s “Duurder” dan de nachtmerrie onder de muzikanten, de techneut op zijn zolderkamer.

Bij ons kunt u zonder zorgen uw cd opnemen en zullen wij al onze kennis altijd voor 100% inzetten.

Wij hebben niet geheel zonder reden 2 studio's gebouwd.

Onze grootste studio – Studio Route66

opnamestudio route66

De grote studio, onze trots en vlaggenschip studio Route66 is er voor de muzikant die het echt goed of groot wilt aanpakken, zonder gelijk ook weer op zijn cd leeg te lopen.
Klik hier voor meer info over studio Route66.


 

Onze betaalbare demo studio – Studio 87

Muziekstudio studio87

Onze kleinere studio heet studio87, en is genoemd naar ons oude adres in Leiden toen we ooit begonnen 15 jaar geleden. (Middelste gracht 87). Deze studio is speciaal gebouwd voor de beginnende muzikant of band die voor weinig centjes toch een geweldige cd zo kan opnemen.
Klik hier voor meer info over studio87.


Op Facebook krijgt u regelmatig onze aanbiedingen te zien, klik nu hier om naar onze Facebook pagina te gaan.